KUKA OLEN?

Olen 36-vuotias espoolainen sosiaali- ja terveysalan opettaja, aluevaltuutettu ja perheenäiti.

Perheeseeni kuuluvat kaksi päiväkoti-ikäistä lasta, aviomies sekä 15-vuotias jackrusselinterrieri. Rakastan luontoa, liikuntaa sekä oleskelua perheen ja ystävien kanssa. Vapaa-aikana minut löytää useimmiten ulkoa lasten kanssa touhuamasta, pihahommista tai lähimetsästä samoilemasta. Nautin hyvästä ruuasta, lempikeittiöni on italialainen ja tykkään leipomisesta, mutta tavallisesti keittiöistäni valmistuu vain erilaisia pikaisesti tehtyjä arkiruokia.

Syksyllä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta kun aloitin määräaikaisena sijaisena ammattiopistossa lähihoitajien koulutuksessa. Sittemmin olen saanut viran ja ollut monissa kehittämistehtävissä opettajan työn ohella. Opetan lähes kaikissa lähihoitajan ammatillisissa tutkinnonosissa mm. peruskoulunsa juuri päättäneitä, maahanmuuttajataustaisia sekä aikuisia uutta työuraa tai ammatillista pätevyyttä hakevia opiskelijoita.

Olen politiikassa vielä varsin uusi tulokas. Liityin demareihin loppuvuodesta 2021 ja olin ehdolla Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon historian ensimmäisissä vaaleissa. Kaikkiaan 732 äänellä minut valittiin Länsi-Uudenmaan valtuustoon. Lisäksi olen aluehallituksen varajäsen sekä tulevaisuus- ja kehittämislautakunnan jäsen.

Politiikkaan lähteminen on ollut pitkällisen harkinnan tulos. Pelko siitä, että yhteiskuntamme eriarvoistuu, ja pahoinvointi lisääntyy entisestään, on saanut minut nyt liikkeelle.

Uskon, että pystyisimme parempaan yhteiskunnalliseen hyvinvointiin, jossa kaikilla on tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa itseään, kokea osallisuutta sekä ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Se on meidän kaikkien etu. Se vaatii koulutukseen sekä ennaltaehkäiseviin sosiaali- ja terveyspalveluihin satsaamista. Siksi minä olen ehdolla kevään 2023 eduskuntavaaleissa.

 

    • Sosiaali- ja terveysalan opettaja
    • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuutettu
    • Terveystieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto 2013)
    • Fysioterapeutti AMK (Metropolia 2009)